Onze werkwijze

Voor het opmaken en uitwerken van een offerte worden geen kosten in rekening gebracht. U belt ons op en wij komen op korte termijn langs om samen met u te kijken en door te nemen wat er gedaan moet worden. In deze beginfase denken wij met u mee en geven advies ten aanzien van bijvoorbeeld materiaalkeuze, mogelijkheden met de verschillende materialen, ontwerp en indeling. Hoe deel je praktisch een badkamer, keuken of zolderverdieping in. Hoe ga je efficiënt om met de ruimte. Welk materiaal is het best te gebruiken en wat biedt de markt momenteel aan materiaal? Wij houden onze vakkennis bij en kunnen u goed adviseren.

Wij brengen binnen 2 weken een offerte uit met eventuele tekeningen. U heeft vervolgens 4 weken de tijd om op dit aanbod in te gaan. U ondertekent de offerte voor akkoord en stuurt deze retour. De klus wordt vervolgens ingepland en aan u wordt doorgegeven wanneer we van start gaan. Van deze ingeplande startdatum wordt in principe niet meer afgeweken. Wij werken bij u tot het ingeplande werk is afgerond. Soms is het verstandiger om een klus op  uurbasis  uit te voeren. Ook dat is bij ons een mogelijkheid.

U heeft ook de keuze om niet op het aanbod in de offerte in te gaan. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht en wellicht kunnen wij een volgende keer iets voor u betekenen.

Wij raden klanten altijd aan om verschillende offertes aan te vragen. U kunt dan op basis van deze verschillende aanbiedingen een weloverwogen keuze maken!