Reacties


review uit augustus 2020:

hieronder onze review:
Harry heeft onze eerste woning – een jaren-30 huis – prachtig opgeknapt.
De schouw verwijderen, plafonds isoleren, draagconstructies herstellen, elektra aanleggen en een gehele renovatie
van de badkamer: Harry kan het allemaal! Daarnaast is hij een ontzettend fijn mens: vriendelijk, flexibel,
behulpzaam en altijd bereid je iets uit te leggen of te leren. Voor elke volgende klus weten wij wie we moeten hebben!

Hopelijk is dit wat je zoekt – het is in ieder geval 100% waar 🙂.

Vriendelijke groeten,

Koen van Bemmelen


Een review uit augustus 2020:

Hi Mirjam

eindelijk een review:

wat fijn om Harry weer over de vloer te hebben. Ons balkon aan voorzijde is een prachtig stuk vakwerk.
Ruim 15 jaar geleden door Harry met een bevriende loodgieter geconstrueerd.
In verband met de ligging op zuidwest wel onderhoudsgevoelig.
Inmiddels was een restauratie noodzakelijk. Dit is in twee etappes prima verlopen.
Als extra de waterafvoer van het balkon structureel verbeterd.
Harry blijft een kunstenaar met hout, een echte vakman en zeer prettig in de communicatie.

Op naar nieuwe klussen


een review uit juli 2020

Hallo Mirjam,

Zeker, bij deze:

Wij zijn zeer tevreden over het schilderwerk van Harry Timmerman, professioneel en strak uitgevoerd.
Duidelijk in de communicatie en erg vriendelijk. Wij raden hem dan ook van harte aan.

Vriendelijke groet,

Jitte


Het contactformulier is ingevuld: juli 2020

Naam: saskia brandenburg
Telefoon : 06-

Bericht:
Schade waterlekkage/schuur prima gerepareerd.
Tevens een raam van de schuur vervangen.
Prima gedaan. Ik zal zeker in de toekomst bij schade/klussen weer van dit bedrijf gebruik maken.


Het contactformulier is ingevuld:

Naam: Marc de Best
Telefoon :

Bericht:
Half juni 2017 heeft Harry bij ons aan de achterkant van het huis een prachtige pergola gebouwd. We hadden tekeningen gekregen van een leverancier van schaduwdoek, maar het uiteindelijke resultaat heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. De materiaalkeize was perfect en de afwerking kon niet beter. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk en kunnen Harry van harte aanbevelen.


Het contactformulier is ingevuld: 27 juni 2017

Naam: Rick Burrough <rick_burrough@>
Telefoon : 06-

Bericht:
Onlangs heeft klussenbedrijf Timmerman mijn badkamer opgeknapt. Hangend toilet geplaatst, wanden betegeld, douchewand geplaatst en het kozijn vernieuwd. Keurig opgeleverd en erg fijn in de omgang! Hartstikke bedankt Harrie!


Naam: Terry Baas
Zaandam 09-07-2015

Bericht:
Onlangs heeft Harry het bad eruit gesloopt en een fraaie inloopdouche aangebracht.
Alles is perfect verlopen vanaf het eerste contact t/m het afvoeren van bad en restanten materialen.
Harry is een zeer kundig, maar ook prettig mens, werkt secuur en netjes.
Is stipt op tijd en  houdt zich aan alle gemaakte afspraken , denkt mee en is er absoluut niet op uit om je onnodig op extra kosten te jagen.
Het was een betrekkelijk kleine klus voor hem  hoogst waarschijnlijk niet de meest interessante, maar dat heeft hij niet laten merken.
Ik kan hem van harte aan iedereen, die iets in huis op bouwtechnisch terrein wil veranderen, aanbevelen.


Van: Carin Gouwerok

Woonplaats : Zaandam

Datum: 03-07-2015
Mijn eerste contact met Harry was voor een kleine spoedklus, een trapleuning plaatsen.
Alle klusbedrijven in de omgeving vonden de klus te klein, terwijl het voor mij een spoedsituatie was.
Harry was betrokken en deed de klus tussendoor. Resultaat: een mooie trapleuning, afgewerkt met aandacht voor details.


Naam: Piet & Ineke Hendriks

Datum: 14-02-2015

Plaats: Wormer

Reactie: Na ervaringen met vorig werk van klussenbedrijf Timmerman hebben wij onze badkamer ook laten verbouwen door hem.Met dank aan Harryś goede ideeen is het een prachtige badkamer geworden. Harry werkt secuur, netjes en prettig in omgang. Zelfs onze hond is heel tevreden. Wij kunnen Harry Timmerman van harte aanbevelen.


Naam: Marco Holterman

Datum: 24-01-2015

Plaats: Zaandam

Reactie: Harry heeft bij ons de zolder verbouwd, daar is een kamer gemaakt. Het is een super mooie kamer geworden. Met verwarming en kasten. Gewoon perfect.


Naam: Wilma

Datum: 12-01-2015

Plaats: Zaandam

Reactie: Ik ben zijn zeer tevreden met de werkzaamheden van Harry. Een allround vakman, die doet wat hij belooft. Secuur, netjes. Harry denkt goed met je mee en komt op het afgesproken tijdstip. Hij heeft al diverse klussen voor ons gedaan en inmiddels gaat hij gewoon bij ons aan de gang, ook als wij niet thuis zijn. Harry is kortom een betrouwbare vakman!


Naam: marije van holstein/ roel van den berg

Datum: 28-02-2014

Plaats: Purmerend

Harry heeft bij ons zo’n 10 jaar geleden de badkamer gerenoveerd en onlangs de zolder verbouwd. Beiden naar volle tevredenheid! Harry werkt hard, heeft goede ideeën, is secuur, denkt met je mee en is bovendien een prettig mens om over de vloer te hebben. Dit was zeker niet de laatste klus die wij door klussenbedrijf Timmerman hebben laten doen..


Naam: Sascha Hooreman

Datum: 08-07-2013

Plaats: Koog aan de Zaan

Datum: 08-07-2013 Naam: sascha hooreman Woonplaats: koog aan de zaan Reactie: ik heb harry ingeschakeld voor het verbouwen van mijn woonkamer en hal. Harry heeft de stucadoor geregeld en alles in goed banen geleid en in de gestelde tijd heeft mijn woonkamer een waanzinnige metamorfose gehad. Ik heb veel complimenten gekregen over de nette afwerking en ben zelf zeer tevreden over het geleverde werk. Harry is een prima vakman die zelf met ideeen komt en de hele klus goed overlegt of alles naar wens is. Bedankt voor het een mooi eind resultaat en misschien doe ik in de toekomst nog een beroep op je vakmanschap


Naam: Rene Dekker

Datum: 23-06-2013

Plaats: Zaandam

Datum: 23-06-2013 Naam: Rene Dekker Woonplaats: Zaandam Reactie: Harry Timmerman heeft onlangs mijn dakkapel gerenoveerd (zie foto’s bij pas opgeleverd). Hierover ben ik zeer tevreden. Ik wilde de dakkapel onderhoud vrij hebben. Toen kwam hij met het idee om keralit te gebruiken en hebo kozijnen. Ook heeft hij binnen de dakkapel en een gedeelte van het dak geÏsoleerd en afgetimmerd. Deze klus heeft hij gedaan op basis van regie dus zonder vaste offerteprijs omdat hij op deze manier beter in kan spelen op dingen die tijdens het werk pas naar voren komen. Het is allemaal erg mooi geworden. Dus dit was ook weer een geslaagde klus door klussenbedrijf Timmerman


Naam: Sill, Bo en Mikki

Datum: 01-03-2013

Plaats: Zaandam

Reactie: Wij zijn ontzettend blij met de boekenbedkast die Harry voor ons heeft ontworpen en gemaakt. Ons kleine, maar gezellig huisje mist een extra slaapkamer waardoor mijn dochters van 14 en 12 nooit een eigen kamer hebben gehad. De creatieve oplossing is dus de boekenbedkast voor mij in de woonkamer geworden. Mama blij, kinderen blij! Harry heeft prachtig werk geleverd, en ook nog eens supersnel. Hij werkt zeer secuur en denkt mee op een prettige manier. Harry heeft goed naar mijn wensen geluisterd en heeft aan een half woord genoeg want het is precies geworden zoals wij wensten. Wij zijn heel blij met Harry en bevelen hem dan ook van harte aan!


Naam: H Teunissen

Datum: 03-06-2012

Plaats: Zaandam

Wij hebben funderingsherstel gedaan op onze woning. Na veel gezeur met het funderingsbedrijf is het dan fijn als er dan een timmerbedrijf bij je aan de slag gaat waar je geen omkijken aan heeft (wij kende het bedrijf van te voren niet, maar vanuit de buurt hoorde wij veel positieve verhalen). Wij hebben op de 1e verdieping bijna alle muren verwijderd en zo grotere slaapkamers gecreerd met vaste kasten. Dit heeft klussenbedrijf Timmerman uitstekend gedaan. Wij wilde alles herstellen op de authentieke manier. Harry heeft dit prima opgepakt en je ziet ook dat hij hier veel plezier aan heeft beleefd. De slaapkamers zijn prachtig geworden. De vaste kasten zijn geweldig. Hij komt met ideeen en is een prettig mens om mee samen te werken. Hij is nog niet van mij af want hij gaat ook nog een hoogslaper voor mijn oudste zoon maken, en mijn badkamer nog aanpassen. Kortom Harry Timmerman is van alle markten thuis en is een vakman die ik een ieder van harte kan aanbevelen. Voor vragen (teunissen339@hotmail.com). Harry hartelijk bedankt. Pros:Hij komt zijn afspraken na. Hoef Harry niet twee keer iets te vragen. Negs:Heb ik hem niet op kunnen bespeuren ( en ik ben een kritische klant geweest)


Naam: Maureen Kamoen

Datum: 29-02-2012

Plaats: Haarlem

Reactie: Ik wilde mijn vestibule in ere herstellen in de sfeer van het pand uit 1924. De oude vestibule deur en kozijn waren weggesloopt en ik wilde dit graag terug brengen en extra bergruimte creëren. Ik kwam met Harry in contact via Werkspot en na 22 reacties en 4 klusbedrijf uitgenodigd te hebben was de insteek en visie van Harry die het beste aansloot bij mijn wensen. Het resultaat is er naar ik ben heel erg blij met mijn in ere herstelde vestibule en de bergruimte. Harry was super om mee samen te werken, overleg was mogelijk en hij kwam keurig zijn afspraken na. Ik zal hem bij een ieder die een klus heeft aanraden.


Naam: fam Kingma

Datum: 04-10-2011

Plaats: Amsterdam

Wij hebben onlangs de hal tussen de woonkamer en keuken laten verbreden door klussenbedrijf Harry Timmerman om extra leefruimte, ruimelijkheid en licht te creëeren. We hebben hiervoor tekeningen laten maken door een architect omdat we het niet op een standaard manier wilden doen. De architect heeft een zgn. ‘zwevende muur’ ontworpen die op een bijzondere manier geconstrueerd moest worden aan het plafond. Klussenbedrijf Harry Timmerman heeft dit op een geweldige manier uitgevoerd –het is precies geworden zoals bedoeld. Wij zijn daarnaast zeer tevreden over de manier van werken van Harry en zijn collega’s; professioneel, duidelijk, meedenkend en alles binnen de gestelde termijn. Kortom, deze sympathieke en professionele aannemer staat bij ons bovenaan de lijst als er weer een verbouwing moet gebeuren en we kunnen ‘m van harte aanbevelen!


Naam: Rene&Joyce

Datum: 03-10-2011

Plaats: wormerveer

: Wij hebben door Harry een vaste trap laten maken naar zolder en 2 dakramen laten plaatsen , en nog het een en ander af laten werken .Terwijl Harry aan het werk was zijn wij er een paar dagen tussen uitgegaan en vonden het wel spannend om weer terug te komen en te kijken hoe het eruit zag , We waren erg blij met wat we zagen , netjes gewerkt en het ziet er allemaal mooi uit, mocht er nog iets in huis moeten gebeuren dan weten we Harry te vinden.


Naam: Bas en Marjan

Datum: 22-10-2010

Plaats: Zaandam

Zeer goede ervaringen met Harry! Wij hebben diverse werkzaamheden laten verrichten door dit Klussenbedrijf. Dakreparatie, plaatsten badkamer en keuken, inbouw kast slaapkamer en zelfs een nieuwe schuur/garage. Harry is zeer vakkundig en secuur en, niet onbelangrijk, heel prettig in de omgang. Een aanrader voor iedereen die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan


Naam: Marjo

Datum: 25-09-2010

Plaats: Zaandam

Ik had al eerder een dorpel bij de voordeur laten vervangen door Klussenbedrijf Timmerman. Ik was zeer tevreden over het resultaat. Toen ik de houten kozijnen van de woonkamer wilde gaan vervangen heb ik dan ook geen seconde getwijfeld en heb Harry Timmerman weer gebeld. Hij maakte netjes 2 offertes, een voor harhouten kozijnen en een voor kunststof kozijnen. Uiteindelijk koos ik voor kunststof. Afgelopen week zijn de kozijnen geplaatst. Er werd met tact en beleid gesloopt (mijn huis is een eeuw oud) en alles is weer netjes opgebouwd. Bij de afwerking is ook aan alles gfedacht. Zelfs aan strippen op de achterzijde van de vensterbank omdat dit anders vanaf buiten gezien niet mooi zou zijn. Echt een verbetering van mijn woning door keurig vakwerk!!


Naam: Machteld en Steven

Datum: 21-09-2010

Plaats: Zaandam

Klussenbedrijf Timmerman, daar heb je wat aan!!! Onlangs heeft Harry Timmerman ons huis aan de buitenkant volledig van Keralit voorzien. Wij hebben zo’n mooi Zaans huis wat aan de buitenkant betimmerd was met houten rabatdelen, die je om de 5 jaar zou moeten schilderen… Deze zomer had dat weer moeten gebeuren, maar we hebben gekozen om de boel te vervangen voor Keralit, kunststof dat lijkt op hout. Harry heeft dit perfekt gedaan! Hij overlegt precies wat er gaat gebeuren en als je voor verrassingen komt te staan zoals bij ons (onder het hout kwam een soort zwam tevoorschijn op het onderliggende hout), geen probleem. Alles wordt vakkundig opgelost met zeer veel kennis van zaken! Ook weet Harry precies welke vakspecialisten hij erbij moet halen als het gaat om glas- , loodgieter- of stucwerk. Een echt aanrader!!!


Naam: Niels en Natalja

Datum: 31-07-2010

Plaats: Zaandam

Wij zijn ontzettend enthousiast over onze nieuwe badkamer! Altijd spannend om een rigoreuze verbouwing te ondergaan, maar niets dan lof. De zelf gemaakte wastafel is prachtig. Wij raden klussenbedrijf Timmerman bij iedereen aan.


Naam: Sonja

Datum: 03-07-2010

Plaats: Koog aan de Zaan

Na 3 jaar geleden onze intrek genomen te hebben in ons nieuwe huis, werd al snel duidelijk dat de badkamer toch echt niet meer van deze tijd was. Dus….. op zoek naar een aannemer voor deze klus. Nu hoefde ik hier in pricipe niet ver voor te zoeken aangezien ik al meer dan 20 jaar bevriend ben met H. Timmerman, de uitvoerder van dit klussenbedrijf . Echter , neem je niet een risico door met een bekende in zee te gaan ? Misschien wel, maar het was al snel duidelijk dat H. wist waar hij het over had, geen halfbakken werk wilde leveren en bovendien nog innovatieve besparende ideeen had. We hebben dus absoluut geen spijt gehad van de keuze voor dit klussenbedrijf, en de badkamer is een plaatje geworden waar het bovendien heerlijk douchen is.


Naam: Saskia en Lucas

Datum: 20-04-2010

Plaats: Zaandam

Dit bedrijf heeft al veel werk in ons huis gedaan,oa kozijnen, kasten, badkamer. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en bevelen hen iedereen aan. Lucas en Saskia.


Naam: Dennis

Datum: 08-03-2010

Plaats: Zaandam

Hier een aanvulling op de reactie van Joke (van 26 jan 2009) want het was mijn huis dat verbouwd was door Harry Timmerman en zijn collega’s. Ik kan alleen maar beamen al dat Joke reeds geschreven heeft. De werk is echt prima verzorgd, de ontstane rommel dagelijks opgeruimd en zelfs, wegens verschillende fysieke ongemakken (mijnerzijds), maakte hij ook tijd om voor mij persoonlijk het leven gemakkelijker te maken (Zijn vrouw was zelfs bereid op een zaterdag ochtend mij te helpen met een lelijke wond verpleging). Niets is echt verkeerd gegaan. Tijdens de uitvoering was het mogelijk om (kleine) wijzigingen in te voeren dat zowel esthetische als budgettaire voordelen voor mij heeft opgeleverd. Als er een mogelijk probleem zich voor doet, is Timmerman nog steeds bereid om advies en assistentie te verlenen. Ik kan nu, vol trots, anderen mijn huis laten zien. Absoluut een aanrader voor allerlei klussen en grote werkzaamheden binnenhuis. Ik ben dan ook nog steeds ZEER tevreden en twijfel niet om bedrijf Timmerman aan te bevelen. (Het heeft lang geduurd … blijkbaar ben ik niet zo efficiënt als Harry Timmerman zelf!!!!)


Naam: Joke

Datum: 26-01-2009

Plaats: Zaandam

Een bedrijf dat ook een verbouwing van een heel huis prima aankan. Een goed gedetaillerde offerte en duidelijke omschrijvingen. De werkzaamheden van hem, van de loodgieter, schilder en andere personen worden correct uitgevoerd. Hij is zeer enthousiast en de sfeer onderling is prima. Overleg is altijd mogelijk en ook komt hij met leuke ideeën en praktische oplossingen. Duur van de verbouwing wordt goed ingeschat. Ook de facturen zien er zeer verzorgd en overzichtelijk uit. Kortom: een aanrader!


Naam: Jeroen

Datum: 28-06-2008

Plaats: Markenbinnen

Een vooruitstrevend aannemersbedrijf, ze kunnen keukens installeren, meubels op maat leveren, dakramen inzetten, verbouwen en tegelwerken. Echt een 101 klussersbedrijf die van alle markten thuis is. Ik kan zeer goed over hun kwaliteiten spreken en raad ze aan voor ieder project.